ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Οι Άνθρωποί μας

Τα μηχανήματα που έχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας. Κάθε χρόνο παρακολουθούμε προς τα πού κινείται η τεχνολογία και κάνουμε συνεχώς αναβαθμίσεις μηχανημάτων και διαδικασιών. Όμως, τι θα ήταν τα μηχανήματα χωρίς τους καθημερινούς μας συνεργάτες; Αυτοί είναι η κινητήρια δύναμή μας. Το καθημερινό πρωινό χαμόγελο, η προσωπική σχέση, η άψογη επικοινωνία, συνθέτουν την Καλύτερη Ομάδα. Αυτοί ζωντανεύουν τα μηχανήματα, αυτοί τα κάνουν να σχεδιάζουν, να δημιουργούν, να παράγουν έργο και προϊόντα.

Είμαστε περήφανοι που ποτέ δεν μπήκαμε στον πειρασμό να απασχολήσουμε ανειδίκευτους, απλά και μόνο για πιο χαμηλό εργατικό κόστος, παρά μόνο απασχολούμε ικανότατους συνεργάτες με γνώση του αντικειμένου τους και με συνεχή επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες. Και είμαστε διπλά περήφανοι που καθένας από τους συνεργάτες μας μετρά πολλά χρόνια δουλειάς μαζί μας. Σχεδόν όλοι ήταν παιδιά όταν ξεκινήσαμε. Σήμερα είναι ώριμοι άνθρωποι με οικογένεια και δικά τους παιδιά. Αυτοί είναι οι άνθρωποί μας. Αυτοί είναι η καλύτερη ομάδα.

Με κέφι και φαντασία, με γνώση κι εμπειρία, με μεράκι κι ενθουσιασμό, παράγουν έργο και προσφέρουν υπηρεσίες που ικανοποιούν πλήρως τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Κίκης Γεωργίου

Διευθυντής

Ρεβέκκα Καλογήρου

Διεύθυνση παραγωγής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Ελένη Ξιούρουππα

Διεύθυνση ψηφιακών εκτυπώσεων

Μάριος Κωνσταντίνου

Τμήμα διεκπεραίωσης, ψηφιακών εκτυπώσεων και παραδόσεων